Openingstijden tijdens de feestdagen 2021-2022

In verband met de Kerstdagen en Oud&Nieuw is Export Canvas  van 24 december 2021 tot 03 januari 2021 verminderd bereikbaar. Vanwege vakantie periode en de feestdagen draaien wij niet met volle bezetting. Dit kan tot gevolg hebben dat u even moet wachten voordat wij uw vragen kunnenbeantwoorden. Wij adviseren u om vragen zoveel mogelijk per ... Lees verder »

14th Dec 2021
Update LMS - Learning Management Systeem

Veranderingen voor klanten: Inloggen voor de klant verhuist naar  https://lms.exportcanvas.nl Dossier Downloads In het CRM staan nu ook alle LMS dossiers. Je kunt deze vinden bij het item:  Bestanden gekoppeld met je account.     Veranderingen voor coaches: We bouwen een nieuw intranet voor coaches. Dit aparte LMS komt op ... Lees verder »

4th Dec 2020
Kickstartvoucher van RvO

€ 2500 voor nieuwe markten en verkoopkanalen Zijn de internationale activiteiten van jouw onderneming ook getroffen door de Corona-crisis? Speciaal voor (MKB) ondernemers heeft de Rijksdienst voor Ondernemend Nederland een nieuwe subsidie regeling: de kickstartvoucher. Je ontvang tot maximaal € 2.500 subsidie voor een Export Canvas ... Lees verder »

29th Jun 2020

Powered by WHMCompleteSolution